YILDIZ- ALİ HASOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Bilgi çağının gerektirdiği tüm bilgileri kullanabilen, bilgiyi davranışa dönüştüren ve stratejisini belirleyebilen; sosyal ve kültürel yönden bütün öğrencilerini tarihten süzülen medeniyet değerleriyle donatan, hizmet alan ve veren kişilerin memnuniyetini sağlayan lider bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: İyi bir eğitim için; mevcut bütün imkanlardan maksimum verim alarak kaliteli bir eğitimin lokomotifi olmak. Öğretmenleri ve personeli motive ederek, rehberlik yaparak işlerini sevmelerini ve nitelikli iş yapmalarını sağlamak; eğitimi yaşam boyu sürekli gerçekleştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09:00- 15:10 Cuma 09:00-16:00
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ARAPÇA
Sportif Etkinlikler: İLÇE FUTBOL TURNUVASI ATLETİZM
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları: HAREZMİ EĞİTİM MODELİ HAFIZLIK PROJESİ TUZLA KODLUYOR OKUMA LİGİ BİR FİDAN BİN GELECEK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ YETİM KARDEŞ PROJESİ MİSAFİRİM ÖĞRETMENİM TERCİHİM TÜRKÇE

Telefon - 0(216)4460697

Belgegeçer -

WEB - https://yildizalihasogluiho.meb.k12.tr

Adres - İstasyon Mahallesi Hançer Sokak No16 TUZLA

Yerleşim Yeri - İSTASYON MAHALLESİ HANÇER SOKAK NO:16 TUZLA

Adres - İstasyon Mahallesi Hançer Sokak No16 TUZLA

Ulaşım İETT 130, 500ES, 133T numaralı belediye otobüsleri ile; tren ile Tuzla Tren İstasyonunda inilip Çiçekçiler Cami istikametine 3 dk yürüyerek; Tuzla-Pendik ve Tuzla- Şifa dolmuşları ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 56 km, ilçe merkezine uzaklık 2 km.